Պարզ և շատ համեղ ջեռեփուկ, որը կհագեցնի ամբողջ ընտանիքին: Կարտոֆիլով և սերուցքային սոուսով ջեռեփուկ

Բաղադրիչներ

4 կարտոֆիլ

300 գ սերուցքային պանիր

400 մլ սերուցք

2 ցողուն կանաչ սխտոր

1 գլուխ սոխ

200 գ խոզապուխտ

100 գ պանիր

1/2 թ/գ չորացրած ռեհան

1/2 թ/գ սև և կարմիր պղպեղներ

1/2 թ/գ աղ

Պատրաստման եղանակը

Կարտոֆիլի կեղևը հեռացնել, թերխաշել, շրջանաձև կտրատել, շարել կաղապարի մեջ (կաղապարը նախապես պատել ձեթով)

Սերուցքային պանրին ավելացնել սերուցք, աղ, սև և կարմիր պղպեղներ, չորացրած ռեհան, լավ խառնել և ավելացնել կարտոֆիլին

Ավելացնել մանր կտրատած սոխ և կանաչ սխտոր, պանիր, խոզապուխտ: Նույն հերթականությամբ ևս 1 շերտ դնել և տեղափոխել 200°С  տաքացրած ջեռոց` 25 րոպե

Զարդարել մանրացրած համեմով և մատուցել )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում