Ձուկը լավ մաքրել, լվանալ, շատ քիչ աղով և սև պղպեղով համեմել
![](https://hamoov.am/wp-content/uploads/2021/12/2-3-1024x597.jpg)
Թավան տաքացնել, ձեթ լցնել, մի պտղունց աղ ավելացնել ձեթին
![](https://hamoov.am/wp-content/uploads/2021/12/3-6-1024x597.jpg)
Մեկ կարտոֆիլ վերցնել, շրջանաձև կտրատել, 2-3 կտոր դնել թավայի մեջ (կարտոֆիլը չեզոքացնում է ձկան հոտը)
![](https://hamoov.am/wp-content/uploads/2021/12/4-7-1024x597.jpg)
Սննդային պոլիէթիլենի մեջ լցնել ալյուրը, ձկները լցնել և լավ թափահարել
![](https://hamoov.am/wp-content/uploads/2021/12/5-6-1024x597.jpg)
Արդեն կարելի է տապակել
![](https://hamoov.am/wp-content/uploads/2021/12/7-6-1024x597.jpg)
Ընթացքում՝ կարտոֆիլի կտորները փոխարինել նորով
Կարելի է համտեսել )))
![](https://hamoov.am/wp-content/uploads/2021/12/186-1-1024x538.jpg)
Լինե՛նք տեղեկացված