Պարզապես հալչում է բերանում: Շատ համեղ, փափուկ և ախորժելի՝ մսով կարկանդակներ

Բաղադրիչներ

350 գ ալյուր

1 թ/գ աղ

1 թ/գ խմորիչ

1 թ/գ շաքարավազ

200 մլ կաթ

50 գ կարագ

Խճողակի համար`

300 գ աղացած միս

1 թ/գ աղ

1 թ/գ սև պղպեղ

1 գլուխ սոխ         

1 հատ լոլիկ

պանիր

1 թ/գ մայոնեզ

1 թ/գ կետչուպ

1 ձվի դեղնուց + 1 թ/գ կաթ

քնջութ

Պատրաստման եղանակը

Ալյուրին ավելացնել աղ, խմորիչ, շաքարավազ և լավ խառնել

Ավելացնել կաթ և լավ խառնել

Ավելացնել կարագ և խմոր հունցել

Ծածկել և թողնել 45 րոպե

Աղացած միսը տապակել, համեմել աղով, սև պղպեղով, ավելացնել մանրացրած սոխ և տապակել

Լոլիկը խորանարդաձև կտրատել

Մայոնեզն ու կետչուպը խառնել իրար

Խմորը բաժանել հավասար մասերի (16 գնդիկ)

Յուրաքանչյուր գնդիկը գրտնակել, դնել 1 ճ/գ տապակած միս, լոլիկ, 1 թ/գ մայոնեզի և կետչուպի խառնուրդ, ցանկացած տեսակի պանիր

Խմորի անկյունները հավաքել, դնել ջեռոցի թավայի մեջ, ծածկել և թողնել 15-20 րոպե

Ձվի դեղնուցն ու կաթը խառնել իրար և քսել կարկանդակներին: Յուրաքանչյուրի վրա քնջութ ցանել և դնել 200°С տաքացրած ջեռոցում 25 րոպե

Համտեսելու ժամանակն է)))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում