Բաղադրիչներ
2 դդմիկ
200 գ պանիր ռիկոտա
80 գ պաքսիմատ
Աղ
Սև պղպեղ
60 գ պարմեզան պանիր
1 ձու
Պատրաստման եղանակը
Դդմիկներն անցկացնել քերիչով, համեմել աղով և 10 րոպե թողնել մի կողմ, ապա քամել հյութը
Ավելացնել ռիկոտա պանիրը, պաքսիմատը, համեմել սև պղպեղով, ինչպես նաև ավելացնել սիրելի համեմունքները
Ավելացնել քերած պարմեզան պանիր, 1 ձու և լավ խառնել
Ստացված զանգվածից շրջանակներ ձևավորել և դնել 200°С տաքացրած ջեռոցում 30 րոպե
Կարող եք մատուցել թթվասերային սոուսով )))
Բարի ախորժակ