Բաղադրիչներ
2 լ կաթ
1 է/գ աղ
1 կիտրոնի հյութ
սպանախ
4-5 ճ/գ կանաչ ձիթապտուղ
50 գ կարագ + 1 թ/գ աղ
1-2 ճ/գ ձիթայուղ
սև պղպեղ
Պատրաստման եղանակը
2 լ կաթին ավելացնել 1 թ/գ աղ, լավ խառնել և դնել կրակին
Երբ սկսի եռալ` ավելացնել 1 կիտրոնի հյութ, խառնել, եփել 10 րոպե միջին ջերմության կրակի վրա, ապա անջատել կրակը, ծածկել կափարիչն ու թողնել 15-20 րոպե
Քամել, լցնել բլենդերի մեջ, ավելացնել կարագ, 1 թ/գ աղ, սև պղպեղ, ձիթայուղ և հարել
Ավելացնել կտրատած ձիթապտուղ, սպանախ և լավ խառնել
Սննդային թուղթը լավ տրորել, բացել, ստացված զանգվածը լցնել
Փաթաթել և 6 ժամ թողնել սառնարանում
Եվ ահա՛, կարող եք մատուցել )))
Բարի ախորժակ