Չեք էլ սպասի, որ այս բուլղարական չեբուրեկիները այսքան համեղ կստացվեն

Բուլղարական չեբուրեկիներ
Խրթխրթան մակերեսով և հյութալի միջուկով այս չեբուրեկիների կողքով անտարբեր անցնել չի լինի:

Բաղադրիչներ

Խմոր

  • 120 մլ տաք ջուր
  • 1 պտղունց աղ
  • 50 գ կարագ
  • 220 գ ալյուր

Միջուկ

  • 350 գ կաթնաշոռ (5-9%)
  • 0.5 թեյի գդալ աղ
  • սամիթ
  • մաղադանոս
  • կանաչ սոխ
  • ձեթ

Պատրաստման եղանակը

1 Փափուկ կարագի վրա տաք ջուր և աղ լցնել ու խառնել:
2 Ալյուրը մաղել, մաս-մաս լցնես այս զանգվածի վրա, և խմոր հունցել:
3 Ստացվում է փափուկ և ձեռքերին չկպչող խմոր:
4 Խմորը սննդային տոպրակով ծածկել և 15-20 րոպե թողնել, որ հանգստանա:
5 Միջուկը պատրաստելու համար խառնել մանր կտրատված կանաչիները, կաթնաշոռը և աղը:
6 Խմորը բաժանել 6 մասի: Յուրաքանչյուր մասը շրջանաձև գրտնակել (2-3մմ հաստությամբ):
7 Շրջանի մի մասում միջուկից լցնել, իսկ մյուս մասով ծածկել միջուկը, և ծայրերը պատառաքաղի օգնությամբ ամրացնել:
8 Չեբուրեկիների վրա մի փոքր ալյուր շաղ տալ և տապակել (յուրաքանչյուր կողմը մոտ 2 րոպե) առատ ձեթի մեջ:
9 Պատրաստի չեբուրեկիները դնել թղթե անձեռոցիկի վրա, որպեսզի ավելորդ ձեթը դուրս գա:
Բարի ախորժակ
Կիսվել Facebook-ում

Մեկնաբանություններ

  1. говорит:

    Congratulations, Tope. As I told you, I saw another R. W Schambach in the making. I pray The Lord will use you mightily beyond your wildest dreams. So be FOCUSED, and the Lord that has called you will send true helpers to you in the mighty name of Jesus Christ Amen. Shalom Minnaminnie Shae Kovar

Մեկնաբանություններ

Ваш адрес email не будет опубликован.