Չափազանց նրբահամ թխվածք, որը կգեղեցկացնի ձեր առավոտյան թեյի սեղանը: Նարանջով թխվածք

Բաղադրիչներ

250 գ ալյուր

150 գ կարագ

3 ձու

աղ

180 գ շաքարավազ

10 գ վանիլային շաքարավազ

2 թ/գ փխրեցուցիչ

2 նարնջի կեղև և հյութ

շոկոլադե ջնարակ

Կաղապարի չափը` 22 սմ

Պատրաստման եղանակը

3 ձվին ավելացնել մի պտղունց աղ, շաքարավազ, վանիլային շաքարավազ և լավ հարել

Ավելացնել հալեցրած կարագ, փխրեցուցիչ, ալյուր և լավ հարել

Ավելացնել նարնջի քերած կեղև, հյութ և լավ խառնել

Լցնել կաղապարի մեջ և դնել 180°С տաքացրած ջեռոցում 30-35 րոպե

Կարող եք զարդարել շոկոլադե ջնարակով, նարնջի քերուկով և մատուցել )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում