Ուզում ես պատրաստել ամենահամեղ, հյութալի և ախորժելի ընթրի՞քը, ուրեմն պատրաստիր հենց ա՛յս բաղադրատոմսը՝ թթվասերային սոուսով տապակած խոզի լյարդ

Բաղադրիչներ

700 գ խոզի լյարդ

եռման ջուր

3 գլուխ սոխ

1 թ/գ շաքարավազ

2 ատամիկ սխտոր

1 թ/գ աղ

1 թ/գ մսի համեմունք

4 ճ/գ թթվասեր

1 թ/գ մանանեխ

2 ճ/գ ջուր

Պատրաստման եղանակը

Միսը խորանարդաձև կտրատել, ավելացնել եռման ջուր, թողնել 5 րոպե, ապա անցկացնել սառը ջրով

Սոխը կիսալուսնաձև կտրատել, 2 րոպե տապակել, ավելացնել շաքարավազ, մի պտղունց աղ, թողնել 3 րոպե, ավելացնել մանրացրած սխտոր, թողնել ևս 1 րոպե

Ավելացնել միսը, 1 թ/գ աղ, մսի համար նախատեսված համեմունք, խառնել, ծածակել կափարիչն ու թողնել թույլ կրակին 5 րոպե

Թթվասերին ավելացնել մանանեխ, 2 ճ/գ ջուր, լավ խառնել, ավելացնել մսին, ծածկել կափարիչն ու թողնել թույլ կրակին 10 րոպե

Կարող եք մատուցել )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում