Շվեցարական ամենահամեղ և հայտնի աղցանը կարող ես պատրաստել ինքդ՝ քո խոհանոցում

Շվեցարական աղցան
Ամենահայտնի շվեցարական աղցանը առօրյա և տոնական սեղանները զարդարելու համար:

Բաղադրիչներ

  • 400 գ եփած երշիկ
  • 300 գ հոլանդական պանիր
  • 150 գ մարինացված վարունգ
  • 120 գ կարմիր սոխ
  • 10 գ կանաչ սոխ
  • 4 ճաշի գդալ խաղողի քացախ
  • 4 ճաշի գդալ մարինացված վարունգի հյութ
  • 4 ճաշի գդալ ջուր
  • 1 թեյի գդալ մանանեխ
  • 2 ճաշի գդալ բուսայուղ
  • 1/2 թեյի գդալ սև պղպեղ
  • 1/2 թեյի գդալ խոշոր աղցած կարմիր չիլի պղպեղ
  • աղ

Պատրաստման եղանակը

1 Պանիրը մանր երկարությամբ կտրատել:
2 Երշիկը երկարությամբ կտրատել:
3 Վարունգը երկարությամբ կտրատել:
4 Սոխը կիսալուսնաձև մանր կտրատել:
5 Համեմունքներին ավելացնել քացախ, մարինացված վարունգի հյութ, ջուր, մանանեխ, բուսայուղ, լավ խառնել , և ավելացնել աղցանին:
6 Աղցանը լավ խառնել, բերանը սննդային թաղանթով փակել, դնել սառնարանը 1 ժամ:
Բարի ախորժակ:
Պատրաստում ենք սիրով:
Կիսվել Facebook-ում