Բաղադրիչներ
2 խաշած բազուկ
2 հատ հալած պանիր
4 խաշած ձու
200 գ ծովոխեցգետնի ձողիկներ
մայոնեզ
աղ
սև պղպեղ
1-2 ատամիկ սխտոր
Պատրաստման եղանակը
Բազուկը քերիչով անցկացնել համեմել աղով, սև պղպեղով, ավելացնել մանրացրած սխտոր, լավ խառնել
Աղցանի առաջին շերտը դնել բազուկը, մայոնեզ քսել
Երկրորդ շերտի համար հալած պանիրը 10-15 րոպե դնել սառցարանում, հանել, անցկացնել քերիչով, ավելացնել բազուկի վրա, համեմել սև պղպեղով, մայոնեզ քսել
Երրորդ շերտի համար քերիչով անցկացնել ձուն, ավելացնել աղցանին և մայոնեզ քսել
Չորրորդ շերտը համար դնել քերիչով անցկացրած ծովոխեցգետնի ձողիկները, մայոնեզ քսել, 1-2 ժամ թողնել սառնարանում
Զարդարել սամիթով և մատուցել )))
Բարի ախորժակ