Բանջարեղենային ռագու
Անզուգական բանջարեղենային ուտեստ՝ ամռան տապին պատրաստելու և Ձեր սիրելիներին զարմացնելու համար:
Բաղադրիչներ
- 2 հատ սմբուկ
- 1 հատ բուլղարական պղպեղ
- 1 հատ դդմիկ
- 1 հատ լոլիկ
- 1 հատ սոխ
- 1 հատ գազար
- 1-2 ատամիկ սխտոր
- բուսայուղ
- աղ
- շաքարավազ
- համեմունքներ
Պատրաստման եղանակը
1 Սմբուկները կտրատել, տապակել բուսայուղի մեջ: Թողնել կիսաեփ:
2 Սոխը և սխտորը առանձին տապակել բուսայուղով:
3 Գազարը և պղպեղը կտրատել, և ավելացնել սոխին: Տապակել 5 րոպե:
4 Դդմիկները կտրատել, և ավելացնել զանգվածին:
5 Տապակել 5 րոպե միջին կրակի վրա:
6 Լոլիկը մանր կտրատել, ավելացնել զանգվածին:
7 Ավելացնել նաև նախապես տապակված սմբուկը
8 Վերջում ավելացնել համեմունքները, շաքարավազը և աղը:
9 Ըստ նախասիրության կարող եք ավելացնել նաև կտրատված թարմ կանաչի:
Բարի ախորժակ:
Պատրաստում ենք սիրով:
Պատրաստում ենք սիրով: