Բաղադրիչներ
800 գ աղացած միս
1/2 թ/գ աղ
1/2 թ/գ սև պղպեղ
4 կտոր հաց
4 ատամիկ սխտոր
1 գլուխ սոխ
Խճողակի համար`
1 գլուխ սոխ
1 գազար
400 գ սունկ
3 ճ/գ մայոնեզ
1/2 թ/գ աղ
1/3 թ/գ սև պղպեղ
1 ձու
150 գ պանիր
Պատրաստման եղանակը
Աղացած մսին ավելացնել աղ, սև պղպեղ: Հացը թրջել, ապա սոխի, սխտորի հետ միասին անցկացնել բլենդերով և ավելացնել մսին
Շրջանաձև կոտլետների պես բացել և շարել ջեռոցի տապակի մեջ
Խճողակի պատրաստման համար անհրաժեշտ է սոխը խորանարդաձև կտրատել, 2 րոպե տապակել, ավելացնել քերած գազար, թողնել ևս 3-4 րոպե և վերցնել կրակից
Ավելացնել տապակած սունկ, մայոնեզ, աղ, սև պղպեղ, ձու և լավ խառնել
Ստացված զանգվածից 1-ական ճ/գ դնել յուրաքանչյուր մսի վրա, ավելացնել քերած պանիր և դնել 200°С տաքացրած ջեռոցում 20 րոպե
Կարող եք մատուցել )))
Բարի ախորժակ