Հյութեղ և թարմ կաղամբով խրթխրթան աղցան՝ ամենասիրելի մթերքներով

Կաղամբով աղցան
Թարմ կաղամբով անզուգական աղցան՝ ամառային թարմության համը գնահատողների համար:

Բաղադրիչներ

  • 700 գ կաղամբ
  • 1 հատ գազար
  • 1 տուփ պահածոյացված եգիպտացորեն
  • 5 հատ մարինացված վարունգ
  • սամիթ
  • աղ

Սոուս

  • 3 ճաշի գդալ մայոնեզ
  • 5 ճաշի գդալ թթվասեր
  • 2 ատամիկ սխտոր
  • 2 ճաշի գդալ մանանեխ
  • 1 թեյի գդալ խմելի–սունելի

Պատրաստման եղանակը

1 Կաղամբը մանր կտրատել:
2 Գազարը անցկացնել քերիչով, և ավելացնել կաղամբին:
3 Մարինացված վարունգը մանր խորանարդներով կտրատել:
4 Ավելացնել պահածոյացված եգիպտացորենը:
5 Սամիթը մանր կտրատել, և ավելացնել աղցանին:
6 Համեմել աղով՝ ըստ ցանկության:

Սոուս

1 Մայոնեզը և թթվասերը խառնել իրար:
2 Սխտորը մանրացնել ավելացնել խառնուրդին:
3 Ավելացնել մանանեխը և խմելի-սունելին, և լավ խառնել:
4 Սուոսը լցնել աղցանի վրա, և խառնել:
Բարի ախորժակ:
Պատրաստում ենք սիրով:
Կիսվել Facebook-ում