Սերուցքային մակարոն
Ամենահամեղ և հյութալի մակարոնները Ձեր սեղանին:
Բաղադրիչներ
- 350 մլ կաթ
- 200 գ թթվասեր
- 200 գ պանիր (պարմեզան և այլ պինդ պանիր)
- մաղադանոս
- աղ
- սև պղպեղ
- չորացրած ռեհան
- պահածոյացված եգիպտացորեն
Պատրաստման եղանակը
1 Կաթը տաքացնել, ավելացնել թթվասերը, պանիրը, կտրատված մաղադանոսը, աղ, սև պղպեղ և թույլ կրակի վրա խառնել:
2 Եռալուց հետո ավելացնել եգիպտացորենի հատիկները:
3 Ավելացնել եփված մակարոնին:
4 Ավելացնել քերած պանիրը:
Բարի ախորժակ: