Հետաքրքիր տարբերակ հավի բդիկներ պատրաստելու համար

Հավի մսով ուտեստ
Այս ուտեստը հիանալի տարբերակ է հյուրերին զարմացնելու համար:

Բաղադրիչներ

  • 6 հատ հավի բդիկ
  • 2 ատամիկ սխտոր
  • 1 ճաշի գդալ բուսական յուղ
  • 2 ճաշի գդալ հալած պանիր
  • աղ
  • կծու չիլի պղպեղ
  • պապրիկա
  • քրքում

Խմոր

  • 250 գր ալյուր
  • 0.5 թեյի գդալ աղ
  • 0.5 թեյի գդալ շաքարավազ
  • 1 թեյի գդալ փխրեցուցիչ
  • 1 հատ ձու
  • 150 գր թթվասեր
  • 1 ճաշի գդալ բուսական յուղ

Պատրաստման եղանակը

1 Հավի բդիկներին ավելացնել աղ, պապրիկա, չիլի պղպեղ, քրքում, մանրացրած սխտոր և բուսական յուղ: Լավ խառնել, ծածկել և թողնել 30 րոպե:
2 Եփել ջեռոցում մոտ 40 րոպե 180°C ջերմաստիճանում:
3 Խմորի համար ալյուրին խառնել աղ, շաքարավազ և փխրեցուցիչ: Մեկ այլ տարայի մեջ խառնել թթվասերը, բուսական յուղը և ձուն, ավելացնել չոր բաղադրիչներին, և հունցել խմորը:
4 Վրան բուսական յուղ քսել, փակել տարան և դնել մի կողմ:
5 Հավի միսը առանձնացնել ոսկորից, միսը կտրատել, ավելացնել հալած պանիր և խառնել:
6 Խմորը բաժանել 6 մասի, յուրաքանչյուր կտորը ձեռքերով հարթեցնել: Լցնել հավի միսը, մեջտեղում դնել ոսկորը (ըստ ցանկության):
7 Հավաքել խմորի ծայրերը, վրան հարած ձու քսել, ոսկորի ծայրը փակել փայլաթիթեղով:
8 Եփել ջեռոցում մոտ 20 րոպե 180°C ջերմաստիճանում:
Բարի ախորժակ
Կիսվել Facebook-ում

Մեկնաբանություններ

Ваш адрес email не будет опубликован.