Բաղադրությունը
- 300 գ հավի կրծքամիս,
- 4 հատ ձու,
- 150 գ պանիր,
- 2 հատ կարտոֆիլ,
- 1 հատ բազուկ,
- 2 հատ գազար,
- 1 հատ թթու վարունգ՝ ըստ ցանկության,
- 5 ճաշի գդալ մայոնեզ,
- 1 կապ սամիթ,
- 1/2 թեյի գդալ աղ:
Պատրաստման եղանակը
Հավի կրծքամիսը, կարտոֆիլը, գազարը, բազուկը և ձուն խաշել:
Խաշված կարտոֆիլը, ձուն և պանիրը քերիչով անցկացնել:
Հավի կրծքամիսը և վարունգը կտրատել:
Կարտոֆիլը, ձուն, պանիրը, հավի կրծքամիսը լցնել խորը ամանի մեջ, համեմել աղով և մայոնեզով ու լավ խառնել:
Բազուկը և գազարը ևս քերիչով անցկացնել, իսկ սամիթը մանր կտրատել:
Աղցանից գնդիկներ պատրաստել, և յուրաքանչյուր գնդիկ թաթախել բազուկի (7 հատ), գազարի (6 հատ) կամ սամիթի (6 հատ) մեջ:
Կարող եք մատուցվող ամանի մեջ ծաղիկի տեսք տալով դասավորել գնդիկները:
Բարի ախորժակ