Համեղ և օգտակար բազուկով աղցան

Բազուկով աղցան
25 րոպե
Բազուկով աղցանի շատ տարբերակներ կան: Այս անգամ փորձենք պատրաստել այս տարբերակը:

Բաղադրիչներ

  • 800 գ բազուկ
  • 4 ատամիկ սխտոր
  • 2 թեյի գդալ աղ
  • 4 թեյի գդալ շաքարավազ
  • 20 մլ քացախ (խնձորի կամ խաղողի)
  • 1 թեյի գդալ համեմի սերմ
  • 1/2 թեյի գդալ սև պղպեղ
  • 60 մլ ձեթ
  • կարմիրկծու պղպեղ

Պատրաստման եղանակը

1 Հում բազուկը քերիչով (կորեկան) անցկացնել:
2 Բազուկի մեջ աղ լցնել, խառնել և 10 րոպե թողնել, որ ավելորդ հեղուկը դուրս գա:
3 Հեղուկը դատարկելուց հետո բազուկի մեջ ավելացնել ճզմված սխտոր, շաքարավազ, համեմի սերմ, սև և կարմիր պղպեղ, քացախ, ձեթ:
4 Ամբողջը լավ խառնել: Մատուցելիս աղցանի վրա կարելի է քունջութ շաղ տալ:
Բարի ախորժակ
Կիսվել Facebook-ում

Մեկնաբանություններ

Ваш адрес email не будет опубликован.