Կոտլետների հիանալի բաղադրատոմս, որն անպայման փորձել է պետք

Բաղադրությունը

100 գ պինդ պանիր,

3 հատ կարտոֆիլ,

0.5 կգ հավի կրծքամիս,

1 հատ ձու,

1 հատ սոխ,

մի փոքր ձեթ,

250-300 գ սունկ (շամպինիոն),

kանաչի՝ ըստ ճաշակի,

համեմունքներ՝ ըստ ճաշակի,

պաքսիմատի համար՝ ալյուր:

Հավի միսը կարելի է փոխարինել խոզի մսով:

Պատրաստման եղանակը

Սունկը, կանաչին և սոխը կտրատետել:

Թավայի մեջ մի փոքր ձեթ ավելացնել, և լցնել սոխը, 1 րոպե անց՝ սունկը: Թեթև խառնել և ծածկել: Տապակել այնքան, մինչև սոխը և սունկը ոսկեգույն երանգ կստանան:

Խորը աման վերցնել, մեջը լցնել տապակված սունկը և սոխը, ավելացնել կանաչին և քերիչով անցվակցված պանիրը: Զգուշությամբ խառնել և մի քանի րոպե այդպես թողնել:

Հավի փափկամիսը 4 մասի բաժանել, և այդ կտորները լավ ծեծել: Կտորների մեջ դնել միջուկը, և կոտլետի տեքս տալ:

Պաքսիմատի համար հում կարտոֆիլը քերիչով անցկացնել և առանձին ամանի մեջ լցնել: Եվս 2 աման վերցնել մեկը՝ ալյուրի, մյուսը՝ ձվի համար: Ձուն անհրաժեշտ է մի փոքր հարել: Կոտլետը սկզբում ալյուրի մեջ թաթախել, հետո ձվի, իսկ վերջում կարտոֆիլի կտորներով ծածկել:

Տապակել ձեթի մեջ թույլ կրակին այնքան, մինչև վարդագույն ծածկույթ ձևավորվի: Դրանից հետո ուղարկել ջեռոցը (15 րոպե, 180 ջերմաստիճան):

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում