Կաղամբով ձվածեղ. արագ, համեղ, ախորժելի

Կաղամբով ձվածեղ
30 րոպե
Կաղամբով կարելի է պատրաստել ոչ միայն տարատեսակ աղցաններ, այլև համեղ և հագեցնող տաք ուտեստ, որը դուր կգա և՛ մեծերին, և՛ փոքրերին։

Բաղադրիչներ

  • 300 գր կաղամբ
  • 2 հատ ձու
  • 2–3 ճաշի գդալ ալյուր
  • 1 ճաշի գդալ քունջութ
  • աղ
  • աղացած սև պղպեղ
  • բուսական յուղ
  • թթվասեր

Պատրաստման եղանակը

1 Կաղամբը երկարավուն կտրատել, ավելացնել ձու, աղ, պղպեղ և լավ խառնել։
2 Ավելացնել ալյուրը և նորից խառնել։
3 Թավայի մեջ բուսական յուղ լցնել, ավելացնել կաղամբով զանգվածը և գդալի օգնությամբ տարածել։ Վրան քունջութ շաղ տալ, և փակել թավան։
4 Տապակել մոտ 10 րոպե ցածր կրակի վրա, այնուհետև պտտել և նորից տապակել մինչև եփվելը։
5 Հանել, բաժանել կտորների և մատուցել թթվասերի հետ։
Ճաշատեսակը հյութալի է, անուշահամ և ունի համեղ և խրթխրթան կեղև:
Կիսվել Facebook-ում

Մեկնաբանություններ

  1. Kristen говорит:

    I’m amazed, I have to admit. Rarely do I come across a blog that’s equally educative and entertaining, and let me tell you, you have hit the nail on the head. The issue is something which too few men and women are speaking intelligently about. Now i’m very happy that I came across this in my hunt for something regarding this. Here is my blog post :: Charmain

Մեկնաբանություններ

Ваш адрес email не будет опубликован.