Չիփսեր
 
 
  
  
  
  
 

Ամենասիրելի չիփսերը պատրաստում ենք ինքներս՝ տան պայմաններում:
Բաղադրիչներ
- 300 գ կարտոֆիլ
- 1 ճաշի գդալ պանրային համեմունք
- բուսայուղ
Պատրաստման եղանակը
1 Կարտոֆիլը բարակ շերտերով կտրատել, լցնել ջրի մեջ:
 
2 Մի քանի րոպե ջրի մեջ թողնելուց հետո, լավ լվանալ, հանել ջրից, և սրբիչով երկու կողմից լավ չորացնել:
 
3 Բուսայուղը թույլ կրակի վրա լավ տաքացնել, կարտոֆիլները լցնել , և տապակել:
 4 Տապակելու ընթացքում անընդհատ շրջել, որ չվառվեն:
 5 3-5 րոպեում կարտոֆիլները կստանան ոսկեգույն գույն և կդառնան խրթխրթան:
 
6 Բուսայուղից հանել, թողնել անձեռոցիկի վրա, որ բուսայուղը դուրս գա:
 
7 Տեղափոխել տարայի մեջ ,ավելացնել համեմունքը:
 
Բարի ախորժակ:
Պատրաստում ենք սիրով:
Պատրաստում ենք սիրով:

 Կիսվել Facebook-ում
              Կիսվել Facebook-ում