Խրթխրթան դդմիկներ, որոնք այնքան արագ կսպառվեն, անգամ չեք հասցնի փորձել

Տապակած դդմիկ
Դդմիկների տապակման ամենահամեղ և հագեցնող տարբերակը:

Բաղադրիչներ

  • 2 հատ դդմիկ
  • 2 հատ ձու
  • 100 գ կեֆիր
  • 4 ճաշի գդալ ալյուր
  • աղ
  • բուսայուղ

Պատրաստման եղանակը

1 Դդմիկը կամ ցուկինին բարակ շերտերով կտրատել:
2 Վրան աղ ցանել, թողնել մի քանի րոպե մնա:
3 Ձվին ավելացնել կեֆիրը, աղը և ալյուրը , և լավ խառնել:
4 Դդմիկների մանր շերտերը թաթախել ջնարակի մեջ, և տապակել բուսայուղի մեջ:
Բարի ախորժակ:
Պատրաստում ենք սիրով:
Կիսվել Facebook-ում