2 ձվի դեղնուց
180 գ ալյուր
3 միջին չափի խնձոր
100 գ շաքարավազ
125 մլ կաթ
25 գ կարագ
1,5 թ/գ փխրեցուցիչ
1/3 թ/գ աղ
1 տուփ վանիլի շաքարավազ
3 ճ/գ շաքարավազ
Պատրաստման եղանակը
Ձվի դեղնուցն ու շաքարավազը լավ հարել
Ավելացնել կաթ, վանիլի շաքարավազ, աղ, 25 գ հալած կարագ, փխրեցուցիչ և լավ հարել
Ստացված խմորը տեղափոխել խմորեղենի համար նախատեսված տարա
Խնձորը կեղևահան անել, կտրատել կիսալուսնաձև և շարել խմորի վրա
Ավելացնել մի փոքր հալած կարագ և 3 ճ/գ շաքարավազ։ Դնել 180°C տաքացրած ջեռոցում՝ 30-35 րոպե
Կարող եք շաքարի փոշի ցանել և մատուցել
Բարի ախորժակ