Լցոնած կարտոֆիլի ամենապարզ, յուրօրինակ բաղադրատոմսը, որը երբևէ փորձել եք

Բաղադրիչներ

5 խոշոր կարտոֆիլ

ձիթայուղ

2 գլուխ սոխ

150 գ երշիկ

5 ձու

150 գ պանիր

Պատրաստման եղանակը

Կարտոֆիլները լավ լվանալ, ձիթայուղ քսել, ծածկել փայլաթիթեղով և դնել 200°С տաքացրած ջեռոցում 35 րոպե

Կարտոֆիլների վերևի հատվածը հեռացնել, միջուկները հանել

Սոխը խորանարդաձև կտրատել, 3 րոպե տապակել, ավելացնել խորանարդաձև կտրատած երշիկ, աղ, լավ խառնել, թողնել 3 րոպե, ավելացնել մաղադանոս և վերցնել կրակից

Յուրաքանչյուր կարտոֆիլի մեջ 1-ական ճ/գ տապակ լցնել, 1-ական ձու ավելացնել

Ավելացնել քերած պանիր և դնել 180°С տաքացրած ջեռոցում 30 րոպե

Կարող եք մատուցել )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում