Բաղադրությունը
- 170 մլ ձեթ,
- 1 հատ ձու,
- 1 ճաշի փոքր գդալ քացախ,
- 2/3 թեյի գդալ մանանեխ,
- 1/4 թեյի գդալ աղ,
- 1/2 թեյի գդալ շաքարավազ:
Պատրաստման եղանակը
Էլեկտրական հարիչի տարայի մեջ լցնել ձեթը (առանց հոտ), ավելացնել շաքարավազը, աղը, քացախը մանանեխը , ձուն և հարել ձեռքի էլէկտրական հարիչով:
Նշենք, որ քացախը կարելի է փոխարինել լիմոնի հյութով, իսկ ձուն ավելացնելուց դեղնուցը պետք է ամբողջական լինի:
Հարիչի կենտրոնական մասը դնել դեղնուցի վրա և այդպես մի քանի վայրկյան հարել: Հետո մի փոքր բարձրացնել հարիչը, բայց շարունակել հարել, մինչև պատրաստ լինելը:
Բարի ախորժակ