Բաղադրիչներ
1 ապխտած ծովատառեխ
1 գլուխ կարմիր սոխ
200 գ կորեական ձևով պատրաստած գազար
1 թ/գ շաքարավազ
1 ճ/գ 9 % քացախ
3 ճ/գ ջուր
3 ճ/գ ձեթ
Պատրաստման եղանակը
Ձուկը միջին երկարությամբ կտրատել
Սոխը կիսալուսնաձև կտրատել, ավելացնել շաքարավազ, քացախ, ջուր, լավ խառնել, թողնել 15 րոպե, ապա ջրքամել և ավելացնել ձկանը
Ավելացնել կորեական ձևով պատրաստած գազար, ձեթ և լավ խառնել
Կարող եք մատուցել )))
Բարի ախորժակ