Իդեալական ընթրիք, որից գոհ կլինեն հատկապես տղամարդիկ: Աղացած մսով ջեռեփուկ

Բաղադրիչներ

700 գ աղացած միս

4 խաշած կարտոֆիլ

250 գ պանիր

2 գլուխ սոխ

2 գազար

1 պղպեղ

250 գ տոմատի սոուս

2 ձու

սև և կարմիր պղպեղներ

քիմիոն, ուրց, օրեգանո

աղ

150 մլ ջուր

Պատրաստման եղանակը

Աղացած մսին ավելացնել 2 ձու, աղ, սև և կարմիր պղպեղներ, ուրց, քիմիոն, օրեգանո, 200 գ քերած պանիր, 1 գլուխ մանր կտրատած սոխ

Խաշած կարտոֆիլը ճզմել և ավելացնել մյուս բաղադրիչներին

Լավ խառնել, ծածկել և 1 ժամ թողնել սառնարանում

1 գլուխ սոխը, գազարը խորանարդաձև կտրատել, 3 րոպե տապակել, ավելացնել խորանարդաձև կտրատած պղպեղը, 10 րոպե թողնել միջին ջերմության կրակի վրա

Ավելացնել տոմատի սոուս, աղ, սև պղպեղ, օրեգանո, ջուր և ևս 2 րոպե թողնել ցածր ջերմության կրակի վրա

Ստացված զանգվածի մի մասը լցնել կաղապարի մեջ: Մսից գնդեր ձևել, շարել կաղապարի մեջ, ավելացնել բանջարեղեի մնացած մասը

Ավելացնել 50 գ քերած պանիր և դնել 190°С տաքացրած ջեռոցում 30 րոպե

Կարող եք մատուցել )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում