Բաղադրիչներ
3 սմբուկ
500 գ աղացած միս
1 գլուխ սոխ
200 մլ կաթ
1 ճ/գ ալյուր
աղ
սև պղպեղ
Պատրաստման եղանակը
Աղացած մսին ավելացնել մանրացրած սոխ, աղ, սև պղպեղ և լավ խառնել
Օվալի ձև տալ և տապակել
Սմբուկները երկարությամբ կտրատել, համեմել աղով, թողնել 10 րոպե, այնուհետև 2 կողմից տապակել (անհրաժեշտ է, որ այն փափուկ լինի)
Յուրաքանչյուր սմբուկի մեջ 1-ական տապակած միս դնել, փաթաթել և դնել կաղապարի մեջ
Տապակած մսի թավայի մեջ 1 ճ/գ ալյուր լցնել, 30 վայրկյան տապակել, մաս-մաս ավելացնել կաթ և անընդհատ խառնելով թողնել 3 րոպե
Ստացված սոուսը լցնել սմբուկների վրա և դնել 180°С տաքացրած ջեռոցում այնքան, մինչև կկարմրի
Կարող եք մատուցել )))
Բարի ախորժակ