Բաղադրիչներ
5 պղպեղ
1 գլուխ սոխ
1 սմբուկ
աղ
սև պղպեղ
400 գ խաշած կարտոֆիլ
20 գ կարագ
80 գ պանիր մոցարելլա
40 գ պանիր պարմեզան
մաղադանոս
պաքսիմատ
ձիթայուղ
Պատրաստման եղանակը
Սոխը մանրացնել, 2 րոպե տապակել, ավելացնել խորանարդաձև կտրատած սմբուկ, աղ, սև պղպեղ, ծածկել կափարիչն ու թողնել 5-6 րոպե

Խաշած կարտոֆիլը ճզմել, ավելացնել կարագ, տապակած սմբուկը, քերած պանիր` մոցարելլա, պարմեզան, մանրացրած մաղադանոս և լավ խառնել

Պղպեղները խորովել, կեղևազրկել, բաժանել 2 մասի

Յուրաքանչյուրի մեջ 1-ական ճ/գ խճողակ դնել և ռուլետի պես փաթաթել

Կաղապարի մեջ ձեթ քսել, պաքսիմատ ցողել, ռուլետները շարել

Ավելացնել քերած պանիր, ձիթայուղ և դնել 180°С տաքացրած ջեռոցում 20 րոպե

Կարող եք մատուցել )))

Բարի ախորժակ