Թխվածքաբլիթների ամենահետաքրքիր, յուրօրինակ բաղադրատոմսը: Իտալական թխվածքաբլիթ

Բաղադրիչներ

3 ձու

180 գ շաքարավազ

½ թ/գ աղ

300 գ ալյուր

1 թ/գ փխրեցուցիչ

200 գ նուշ կամ չամիչ, չորամիրգ

Պատրաստման եղանակը

Ձուն և շաքարավազը լավ հարել, ավելացնել ալյուր, փխրեցուցիչ, աղ, լավ խառնել, ավելացնել նուշ

Ջեռոցի թավայի մեջ յուղաթուղթ փռել, ստացված խմորը բաժանել 2 մասի, հավասարապես լցնել թավայի մեջ և դնել 180°С տաքացրած ջեռոցում 30 րոպե

Կտրատել և մատուցել )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում