Բաղադրիչներ
3 ձու
180 գ շաքարավազ
½ թ/գ աղ
300 գ ալյուր
1 թ/գ փխրեցուցիչ
200 գ նուշ կամ չամիչ, չորամիրգ
Պատրաստման եղանակը
Ձուն և շաքարավազը լավ հարել, ավելացնել ալյուր, փխրեցուցիչ, աղ, լավ խառնել, ավելացնել նուշ
![](https://hamoov.am/wp-content/uploads/2022/12/screenshot_5012.png)
Ջեռոցի թավայի մեջ յուղաթուղթ փռել, ստացված խմորը բաժանել 2 մասի, հավասարապես լցնել թավայի մեջ և դնել 180°С տաքացրած ջեռոցում 30 րոպե
![](https://hamoov.am/wp-content/uploads/2022/12/1507-1-1024x538.jpg)
Կտրատել և մատուցել )))
![](https://hamoov.am/wp-content/uploads/2022/12/screenshot_5014.png)
Բարի ախորժակ