Թեկուզ և ամեն օր պատրաստես` չես հոգնի: Շերտավոր խմորով խաչապուրի

Բաղադրիչներ

250 գ շերտավոր խմոր

350 գ պանիր

2 ձու

Պատրաստման եղանակը

Խմորը բաժանել 4 հավասար մասերի

Պանրին ավելացնել 1 ձու և ևս 1 ձվի սպիտակուց

Լավ խառնել, 4-ական թ/գ դնել խմորի անկյուններին

Յուրաքանչյուր անկյունը մոտեցնել կետրոնին և ֆիքսել (ստացվում է քառակուսի ծրար)

Բաց հատվածներն ամրացնել, ձվի դեղնուց քսել և դնել 200°С տաքացրած ջեռոցում 20 րոպե

Վայելելու ժամանակն է )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում