Թեթև, արագ պատրաստվող, բայց հագեցնող ընթրիք: Կարտոֆիլով և մսով ջեռեփուկ

Բաղադրիչներ

500 գ աղացած միս

1 կգ խաշած կարտոֆիլ

1 գլուխ սոխ

3 ատամիկ սխտոր

2 պղպեղ

1 լոլիկ

200 գ տոմատի սոուս

100 գ պանիր

1 թ/գ սև պղպեղ

½ թ/գ քիմիոն

½ թ/գ օրեգանո

մաղադանոս

20 գ կարագ

100 մլ կաթ

Պատրաստման եղանակը

Սոխը, սխտորը մանրացնել, 2 րոպե տապակել, ավելացնել աղացած միս, աղ, խառնել և թողնել միջին ջերմության կրակին 3-5 րոպե

Ավելացնել խորանարդաձև կտրատած պղպեղ, թողնել կրակին 10 րոպե

Ավելացնել տոմատի սոուս, սև պղպեղ, քիմիոն, օրեգանո, ծածկել կափարիչն ու թողնել ևս 3 րոպե։ Ավելացնել մաղադանոս և վերցնել կրակից

Կարտոֆիլը ճզմել, ավելացնել աղ, սև պղպեղ, կաթ, լավ խառնել, ավելացնել մաղադանոս` խառնել

Կաղապարի մեջ ձեթ քսել, ավելացնել կարտոֆիլի մի մասը, ապա տապակած միսը և կարտոֆիլի մնացած մասը

Հավասարապես տարածել, ավելացնել քերած պանիր, կիսալուսնաձև կտրատած լոլիկ և դնել 200°С տաքացրած ջեռոցում 25 րոպե

Մատուցե՛ք, քանի դեռ տաք է )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում