Թարմությունն ու գունեղությունը պարզապես երկխոսում են այս աղցանում: Սմբուկով աղցան

Բաղադրիչներ

1 կգ սմբուկ

150 գ ալյուր + 0,5 թ/գ սև պղպեղ

3 ձու + աղ

4 վարունգ

4 լոլիկ

համեմ, սամիթ

աղ

50 մլ ձեթ

2 ատամիկ սխտոր

1 ճ/գ կիտրոնի հյութ

Պատրաստման եղանակը

Սմբուկները մաքրել, կտրատել, 10 րոպե թողնել աղաջրի մեջ

Ալյուրին ավելացնել սև պղպեղ, լավ խառնել, լցնել սմբուկների վրա և լավ խառնել: 3 ձվին ավելացնել աղ, լավ խառնել, լցնել սմբուկների վրա և լավ խառնել

Տապակել 2 կողմից

Վարունգն ու լոլիկը կիսալուսնաձև կտրատել և ավելացնել տապակած սմբուկներին

Ավելացնել մանրացրած սամիթ, համեմ, աղ: Ձեթին ավելացնել ճզմած սխտոր, կիտրոնի հյութ, ավելացնել մյուս բաղադրիչներին և լավ խառնել

20 րոպե թողնել և մատուցել )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում