Ընդամենը 5 րոպե խոհանոցում վազվզում ենք ))), ապա նստում և հանգիստ սպասում արդյունքին։ Խոզի փափկամսով և կարտոֆիլով ջեռեփուկ

Բաղադրիչներ

2 կգ խոզի փափկամիս

2 գլուխ սոխ

2 թ/գ աղ

1 թ/գ սև պղպեղ

ձեթ

800 գ կարտոֆիլ

250 գ պանիր

3 թ/գ հատիկավոր մանանեխ

250 գ յոգուրտ

3-4 ճ/գ մայոնեզ

Պատրաստման եղանակը

Միսը միջին մեծությամբ կտրատել, ավելացնել աղ, սև պղպեղ, կիսալուսնաձև կտրատած սոխ, մի քիչ ձեթ, լավ խառնել և հավասարապես տարածել ջեռոցի տապակի մեջ

Կարտոֆիլը շրջանաձև կտրատել, ավելացնել աղ, սև պղպեղ, լավ խառնել և ավելացնել մսին։ Ավելացնել քերած պանիր

Մանանեխին ավելցնել յոգուրտ, մայոնեզ, լավ խառնել և ավելացնել մյուս բաղադրիչներին։ Յուղաթուղթը թրջել, ապա ծածկել ուտեստը

Ծածկել նաև փայլաթիթեղով և դնել 220°С տաքացրած ջեռոցում 60-70 րոպե

Հանել փայլաթիթեղն ու յուղաթուղթը, ևս 20 րոպե դնել 210°С տաքացրած ջեռոցում

Մատուցելու ժամանակն է )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում