Ընդամենը 2 բաղադրիչ, և պատրաստ է ամենայուրօրինակ աղանդերը: Հնդկական ընկույզով աղանդեր

Բաղադրիչներ

100 գ հնդկական ընկույզ

200 գ չորացրած լոռամիրգ

Պատրաստման եղանակը

Հնդկական ընկույզը բովել, բլենդերով մանրացնել

Չորացրած լոռամիրգը բլենդերով մանրացնել և ավելացնել ընկույզին

Խառնել այնքան, մինչև դառնա միասեռ զանգված

Գնդիկներ անել, ցանկալի ձևի մեջ դնել և 2 ժամ թողնել սառնարանում

Կարող եք մատուցել )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում