Բաղադրիչներ
250 գ շոկոլադ + 150 մլ 33% սերուցք
250 մլ 33% սերուցք
Պատրաստման եղանակը
Շոկոլադը հալեցնել գոլորշու վրա, ավելացնել 150 մլ սերուցք՝ խառնելով եփել այնքան, մինչև կթանձրանա
250 մլ սերուցքը հարել, 2 ճ/գ առանձնացնել զարդարելու համար
Մաս-մաս ավելացնել շոկոլադե զանգվածը և լավ հարել
Լցնել համապատասխան տարաների մեջ, ավելացնել առանձնացրած սերուցքը, շոկոլադե քերուկ և 3 ժամ թողնել սառնարանում
Կարող եք մատուցել )))
Բարի ախորժակ