Ընդամենը 15 և պատրաստ է այս իդեալական ընթրիքը։ Հավի լյարդը՝ թթվասերային սոուսով

Բաղադրիչներ

30 գ կարագ

300 գ սոխ

800 գ հավի լյարդ

2 ատամիկ սխտոր

աղ, սև պղպեղ

½ թ/գ օրեգանո

½ թ/գ չորացրած ռեհան

½ թ/գ ուրց

2 թ/գ մանանեխ

400 գ թթվասեր

Պատրաստման եղանակը

Սոխը կիսալուսնաձև կտրատել, 5 րոպե տապակել կարագով, ավելացնել հավի լյարդը, թողնել 5 րոպե

Ավելացնել ճզմած սխտոր, աղ, օրեգանո, ռեհան, ուրց, մանանեխ, թողնել 2 րոպե, ավելացնել թթվասեր և թողնել 10 րոպե

Զարդարեք համեմով և մատուցեք )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում