Ընդամենը 10 րոպե և համեղ նախաճաշը պատրաստ է: Կաթնաշոռով և լավաշով նրբաբլիթներ

Բաղադրիչներ

2 հատ լավաշ

250 գ կաթնաշոռ

200 գ պանիր

2 ձու

աղ

սև պղպեղ

սամիթ

Պատրաստման եղանակը

Պանիրն անցկացնել քերիչով, ավելացնել կաթնաշոռ, մանրացրած սամիթ, մի պտղունց աղ, սև պղպեղ, 2 ձու և լավ խառնել

Լավաշն ուղղանկյունաձև կտրատել, յուրաքանչյուրի մեջ 1-ական ճ/գ կաթնաշոռային միջուկ դնել, հավասրապես տարածել և ռուլետի պես փաթաթել

2-3 րոպե տապակել, կամ 10-15 րոպե դնել ջեռոցում

Կարող եք մատուցել )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում