Բաղադրիչներ
1 խնձոր
0,5 կիտրոնի հյութ
1 ճ/գ շաքարավազ
250 գ շերտավոր խմոր
մուրաբա` ցանկացած տեսակի
Ձևաչափը` 9 սմ
Պատրաստման եղանակը
Խնձորի կեղևը հեռացնել, կիսալուսնաձև և բարակ կտրատել
![](https://hamoov.am/wp-content/uploads/2022/11/screenshot_21.png)
Ավելացնել կիտրոնի հյութ, շաքարավազ և թողնել մի կողմ
![](https://hamoov.am/wp-content/uploads/2022/11/screenshot_22.png)
Շերտավոր խմորից շրջանակներ կտրել, դնել ձևաչափի մեջ, յուրաքանչյուրի մեջ 1 թ/գ մուրաբա լցնել, տարածել
![](https://hamoov.am/wp-content/uploads/2022/11/screenshot_23.png)
Ավելացնել խնձորը, մի քիչ շաքարավազ ցողել և դենլ 180°С տաքացրած ջեռոցում 20 րոպե
![](https://hamoov.am/wp-content/uploads/2022/11/screenshot_24.png)
Շաքարի փոշի ցանեք և մատուցեք )))
![](https://hamoov.am/wp-content/uploads/2022/11/1426-1024x538.jpg)
Բարի ախորժակ