Տաղավար տոներին ընդառաջ պատրաստենք չամիչով և չրով փլավ

Բաղադրիչներ

100 գ չրերի տեսակնեի

100 գ չամիչ

100 գ կարագ

2 հատ դարչինի ձող

200 գ երկար բրինձ

2 բաժակ ջուր

աղ

Պատրաստման եղանակը

2 բաժակ ջուր եռացնել, 1 թ/գ աղ ավելացնել, այնուհետև լցնել բրինձը, խաշել 10 րոպե, որից հետո սառը ջրով ցողել

Չրերը լվանալ, երկարությամբ կտրատել, ավելացնել չամիչ, դարչին, աղ և տապակել կարագով

Ավելացնել խաշած բրինձը

Կարելի  է կաղապարի տակ լավաշ փռել, փլավը լցնել, 10 րոպե թողնել ջեռոցում (որպեսզի լավաշը մի փոքր չորություն ստանա) և մատուցել )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում