Երբ չարչարվելու կարիք չկա․ կտրատում ենք ընդամենը 3 մթերք, լցնում թավայի մեջ և սպասում: Տապակած տավարի միս

Բաղադրիչներ

1 կգ տավարի միս

400 գ սոխ

1 հատ գազար

100 գ կարագ

2 ճ/գ թթվասեր

1 ճ/գ տոմատի մածուկ

0,5 թ/գ սև պղպեղ

0,5 թ/գ շաքարավազ

աղ

100 մլ ջուր

Պատրաստման եղանակը

Միսը բաժանել միջին չափի խորանարդների, առանց ձեթի լցնել թավայի մեջ, հավասարապես տարածել, համեմել աղով

Ավելացնել քերած գազար

Ավելացնել խոշոր կտրատած սոխ և կարագ, 100 մլ ջուր, ծածկել կափարիչն ու դնել թույլ կրակին` 1 ժամ

Խառնել, համեմել աղով, սև պղպեղով, ավելացնել  թթվասեր, տոմատի մածուկ, շաքարավազ, անհրաժեշտության դեպքում ևս 100 մլ ջուր, և ևս 45 րոպե թողնել կրակին

Մատուցելու ժամանակ է )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում