Դեղձով թխվածք

Անչափ համեղ և ամառային թխվածք՝ առանց ջեռոցի:
Բաղադրիչներ
- 400 գ թխվածքաբլիթ
- 150 գ հալեցրած կարագ
Կրեմ
- 200 մլ սերուցք
- 250 գ մասկարպոնե պանիր
- 200 գ դեղձ
- 70 գ շաքարի փոշի
Պատրաստման եղանակը
1 Թխվածքաբլիթները լցնել բլենդերի մեջ, և մանրացնել:

2 Ավելացնել հալեցրած կարագը, և լավ խառնել: Լցնել ձևամանի մեջ, և ձեռքով սեղմել: Թողնել սառնարանում մի քանի րոպե:


3 Սերուցքը շաքարի փոշիով լավ հարել, մինչև ստացվի պինդ զանգված:
4 Ավելացնել մասկարպոնե պանիրը, և հարել:

5 Դեղձը խորանարդիկներով կտրատել, ավելացնել կրեմին, և լավ խառնել:
6 Լցնել թխվածքաբլիթների վրա, հավասարաչափ տարածել:

7 Վրան լցնել թխվածքաբլիթի փշրանքներից:

8 Դնել սառնարանը 1 ժամ:
9 Վրան ցանել շաքարի փոշի:

Բարի ախորժակ:
Պատրաստում ենք սիրով:
Պատրաստում ենք սիրով: