Դժվար կլինի հրաժարվել այսպիսի համեղությունից: Շոկոլադե տորթիկներ

Բաղադրիչներ

4 ձու

150 գ շաքարավազ

150 գ կաթ

50 մլ ձեթ

1 բաժակ ալյուր

2 ճ/գ կակաո

10 գ փխրեցուցիչ

Կրեմի համար`

200 մլ սերուցք

100 գ շաքարի փոշի

2 հատ բանան

սպիտակ շոկոլադ

Պատրաստման եղանակը

Ձուն և շաքարավազը լավ հարել

Ավելացնել կաթ, ձեթ և շարունակել հարել

Ավելացնել ալյուր, կակաո, փխրեցուցիչ, խառնել մինչև դառնա համասեռ զանգված

Ջեռոցի թավայի վրա յուղաթուղթ փռել, խմորը լցնել և դնել 170°С տաքացրած ջեռոցում 20 րոպե

Ստացված բիսկֆիթը բաժանել շրջանակների, իսկ մնացուկները վերածել փշրանքների

Կրեմի համար անհրաժեշտ է սերուցքին ավելացնել շաքարի փոշի և լավ հարել (3-4 րոպե)

Յուրաքանչյուր շրջանակի վրա մեկ կտոր բանան դնել, ապա կրեմ ավելացնել

Ապա մի մասի վրա փշրանքներ լցնել, մյուսի վրա` քերած շոկոլադ (կարող եք զարդարել ըստ ճաշակի)

Թեյելու ժամանակն է )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում