Բաղադրիչներ
1 կգ հավի կրծքամիս
կարագ
ձիթայուղ
1 գլուխ սոխ
3 ատամիկ սխտոր
2 հատ քաղցր կարմիր պղպեղ (ցանկության դեպքում կարելի է վերցնել կծու)
7 հատ ոչ մեծ լոլիկ
6 հատ փոքր կարտոֆիլ
150 մլ տոմատի մածուկ
100 մլ ջուր
100-150 գ պանիր
աղ
սև պղպեղ
ալյուր
Պատրաստման եղանակը
Հավի կրծքամիսը բաժանել մեծ կտորների, 2 կողմից համեմել աղով, սև պղպեղով, շատ քիչ ալյուր ցանել, տարածել
2 փոքր կտոր կարագ դնել թավայի մեջ, ավելացնել ձիթայուղ և հավի կրծքամիսը 2 կողմից տապակել
Թողնել, որ միսը ոսկեգույն երանգ ստանա, ապա հանել թավայից
Սոխը խորանարդաձև կտրատել, սխտորը մանրացնել
Պղպեղը կիսալուսնաձև կտրատել
Լոլիկները բաժանել 4 մասի (եթե մեծ են, ապա բաժանել միջին չափի կտորների)
Կարտոֆիլը միջին չափով կտրատել
Թավայի մեջ 2 փոքր կտոր կարագ դնել, ավելացնել ձիթայուղ, լցնել կարտոֆիլը, թողնել մի քիչ տապակվի, ապա ավելացնել սոխը
Ավելացնել պղպեղը, թողնել 2 րոպե, ապա ավելացնել լոլիկը
Լավ խառնել և ավելացնել սխտորը, տոմատի մածուկը
Կրակն իջեցնել, ապա ուտեստը համեմել աղով, սև պղպեղով (կարելի է ավելացնել նաև սիրելի համեմունքներից), ավելացնել ջուր և խառնել
Թողնել 2-3 րոպե, ապա ավելացնել տապակած միսը, քերած պանիրը
Տեղափոխել 200°С տաքացրած ջեռոց և թողնել 10 րոպե
Զարդարեք մաղադանոսով և մատուցեք )))
Բարի ախորժակ