Դդմիկով ռուլետ, որը կպատրաստեք ամբողջ ամռան ընթացքում

Դդմիկով ռուլետ
Անչափ համեղ և սննդարար ուտեստ:

Բաղադրիչներ

  • 500 գ դդմիկ
  • 3 հատ ձու
  • 2 ճաշի գդալ թթվասեր
  • 3-4 ճաշի գդալ ալյուր
  • աղ
  • սև պղպեղ

Միջուկ

  • 2 հատ հալած պանիր
  • 2-3 ատամիկ սխտոր
  • 3-4 ճաշի գդալ թթվասեր
  • 2 հատ լոլիկ
  • 1 հատ պղպեղ
  • սամիթ

Պատրաստման եղանակը

1 Դդմիկը անցկացնել քերիչով, թողնել քամվի:
2 Ձուն հարել, ավելացնել աղ և սև պղպեղ:
3 Քերած դդմիկը լավ քամել, և խառնել հարած ձվին:
4 Ավելացնել թթվասերը, ալյուրը, և լավ խառնել:
5 Յուղաթղթի վրա քսել բուսայուղ, դդմիկի խառնուրդը հավասարչափ լցնել, թխել 180°C տաքությամբ 10-15 րոպե:

Միջուկ

1 Հալած պանրրին ավելացնել թթվասերը, և լավ խառնել:
2 Սամիթը մանր կտրատել:
3 Լոլիկը և պղպեղը կտրատել:
4 Պանրային սուսը հավասարաչափ քսել թխված շերտին:
5 Սամիթը ցանել շերտի վրա:
6 Լոլիկը և պղպեղը շարել շերտի վրա, և ոլորել:
Բարի ախորժակ:
Կիսվել Facebook-ում