Դդմիկի պատրաստման ցանկացած տարբերակ համեղ է, իսկ այս մեկն ուղղակի անկրկնելի է: Տապակած դդմիկ

Բաղադրիչներ

2 հատ դդմիկ

6 ատամիկ սխտոր

սամիթ

մաղադանոս

սև և կարմիր պղպեղներ

35 մլ ձիթայուղ

Պատրաստման եղանակը

Դդմիկները շրջանաձև կտրատել, 2 կողմից համեմել աղով և թողնել 30 րոպե

Սննդային թղթի օգնությամբ չորացնել

Համեմել սև և կարմիր պղպեղներով, 2 կողմից տապակել ձիթայուղով

Սխտորը մանրացնել, ավելացնել մանրացրած մաղադանոս, սամիթ, 2 պտղունց աղ և ճզմելով լավ խառնել

30 վայրկյան տապակել նույն թավայի մեջ

Լցնել դդմիկների վրա և մատուցել)))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում