Դարձրեք թեյի սեղանն ավելի գեղեցիկ, համեղ` այս անուշաբույր թխվածքաբլիթներով: Նարնջով թխվածքաբլիթ

Բաղադրիչներ

1 ձու

100 գ շաքարավա

նարնջի կեղև

100 մլ նարինջ

100 մլ ձեթ

310 գ ալյուր

1 թ/գ փխրեցուցիչ

50 գ շոկոլադ

շաքարի փոշի

Պատրաստման եղանակը

1 ձվին ավելացնել շաքարավազ, խառնել, ավելացնել նարնջի կեղևի քերուկ, նարնջի հյութ, ձեթ և լավ խառնել

Ավելացնել ալյուր, փխրեցուցիչ, լավ խառնել

Ավելացնել մանրացրած շոկոլադ, խառնել, 1-ական թ/գ դնել ջեռոցի տապակի մեջ, շաքարի փոշի ցողել և դնել  180°С տաքացրած ջեռոցում 20 րոպե

Կարող եք մատուցել )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում