Գերարագ պատրաստվող ուտեստ սմբուկի սիրոհարների համար. սմբուկով ռոլլեր առանց տապակելու

Տապակած սմբուկով ռոլլեր
Թարմ սմբուկի սեզոնին միանշանակ պետք է այս բաղադրատոմսով պատրաստել:

Բաղադրիչներ

  • 2 հատ սմբուկ
  • աղ
  • բուսայուղ
  • համեմունքներ

Միջուկ

  • 100 գ ֆետա պանիր
  • 1-2 ատամիկ սխտոր
  • 1 կապ կանաչի  (ըստ ճաշակի)

Պատրաստման եղանակը

1 Սմբուկը կտրատել 0.5-1 սմ հաստությամբ, վրան աղ ցանել:
2 Դասավորել տարայի մեջ, վրան քսել բուսայուղ, և ցանել համեմունքներ:
3 Եփել 200°C ջեռոցում 30 րոպե:

Միջուկ

1 Ֆետա պանիրը կատրատել:
2 Վրան քերել սխտորը:
3 Կանաչին մանրացնել, և ավելացնել պանրին:
4 Ավելացնել մի փոքր բուսայուղ:
5 Լավ տրորել, որ ստացվի միասեռ զանգված:
6 Միջուկը քսել սմբուկի շերտի երեսին, և ոլորել:
Բարի ախորժակ:
Պատրաստում ենք սիրով:
Կիսվել Facebook-ում