Բոլորիս սիրելի խմորեղենը, որը կդարձնի ձեր թեյի սեղանն էլ ավելի համեղ և գեղեցիկ: Շոկոլադե կեկսեր

Բաղադրիչներ

250 գ ալյուր

40 գ կակաո

130-150 գ շաքարավազ

240 մլ կաթ

2 ձու

60 գ ձեթ

60 գ փափուկ կարագ

10 գ փխրեցուցիչ

աղ

վանիլին

զարդարելու համար` 90 գ սպիտակ շոկոլադ, ընկուզեղեն, չիր (նշվածներից որևէ մեկը)

Պատրաստման եղանակը

Կարագը, շաքարավազն ու աղը խառնել իրար, հարել, ավելացնել ձեթ և շարունակել հարել

Ավելացնել ձու` մեկ-մեկ և հարել

Ավելացնել կաթ, խառնել

Ալյուրին ավելացնել կակաո, թխրեցուցիչ, վանիլին, ավելացնել ընդհանուր զանգվածին և լավ խառնել

Ավելացնել կտրատած սպիտակ շոկոլադ` մի մասը պահել զարդարելու համար

2 ճ/գ լցնել կեկսերի համար նախատեսված սիլիկոնե ձևի մեջ, շոկոլադի կտորներով ձևավորել և դնել 180°С տաքացրած ջեռոցում 20-25 րոպե

Շաքարի փոշի ցանեք և մատուցեք )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում