Բոլորիս սիրելի աղցանը` խորոված բանջարեղենով

Բաղադրիչներ

2 սմբուկ

2 փոքր գլուխ սոխ

2 լոլիկ

2 պղպեղ

սամիթ, ռեհան, մաղադանոս, կանաչ սոխ

աղ

ձիթայուղ

Պատրաստման եղանակը

Սմբուկը, լոլիկը, պղպեղը պատառաքաղի օգնությամբ 3-4 տեղից ծակծկել, դնել ջեռոցի թավայի մեջ, ավելացնել սոխ և դնել 190°С տաքացրած ջեռոցում 35-40 րոպե

Մաքրել կեղևները և մանր կտրատել

Ավելացնել մանրացրած կանաչեղեն, աղ, ձիթայուղ և լավ խառնել

Աղցանը պատրաստ է )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում