Բաղադրիչներ
4 բանան
30 գ կակաո
1 թ/գ դարչին
300 գ վարսակի փաթիլներ
ընկույզ
Պատրաստման եղանակը
2 հատ բանանին ավելացնել կակաո, դարչին և բլենդերով հարել
Լցնել վարսակի փաթիլների վրա, լավ խառնել, բաժանել 2 մասի
Մի մասը լցնել կաղապարի մեջ, հավասարապես տարածել
1 բանան վերցնել շրջանաձև կտրատել, շարել կաղապարի մեջ, ապա ավելացնել խմորի մնացած մասը` հավասարապես տարածել
Ծածկել սննդային պոլիէթիլենով և 3 ժամ (ցանկալի է 1 գիշեր) թողնել սառնարանում
1 բանանին ավելացնել 1 ճ/գ կակաո, բլենդերով հարել և լցնել թխվածքի վրա
Զարդարեք մանրացրած ընկույզով և մատուցեք )))
Բարի ախորժակ